Storskrald

 

Hver anden uge har du mulighed for at stille større ting til storskrald på det lille område ved indgangen til den store gård, Spøttrupvej 20.Hvilken dag må jeg stille storskrald?

Hvilken ugedag det er muligt, kan du se på et opslag på det grønne skur. Ligeledes vil det stå på denne side - se til højre - og vi vil også altid skrive det i vores nyhedsbreve, hvis ugedagen ændres.


Det er Københavns kommune, som bestemmer hvilke ugedage, der afhentes storskrald. Da disse ugedage skifter med mellemrum, kan vi desværre ikke angive en fast dag, så hold øje med opslag og foreningens hjemmeside.


Du bedes overholde og respektere, den dag vi skriver. Det ikke er rart for de beboere, som bor tæt på, at skulle kigge på en ordentlig gang rod dagligt.


Opkrævning

Respekteres denne dag ikke, kan du blive opkrævet minimum 500 kr. i bøde over din husleje.


Til orientering har vi overvågningskamera ved området og kan konstatere, om reglen respekteres.


Sække

Hvis du stiller ting i sække, skal disse være af gennemsigtig plastic.


Københavns Kommune

Vi medgiver, at det efterhånden er blevet noget af en opgave at sortere affald, stort som småt. Men hvis ikke Københavns kommunes regler overholdes, vil de ikke tage affaldet med, og vi skal betale ekstra for afhentning – en omkostning, som skal hentes over huslejen.


Københavns kommune har en vejledning, hvor du kan se, hvordan man  sorterer korrekt: https://affald.kk.dk/affaldsfraktion/stort-indbo


Storskrald til afhentning må kun stilles:


TIRSDAGE i ulige uger.


Se også opslag på skuret.