Internet og Telefoni

TV


Alle lejligheder har grundpakken fra YouSee. Ønsker man ændringer skal man selv rette henvendelse til YouSee kundeservice: https://kundeservice.yousee.dk/contactus


Framelding af TV fra YouSee

Da der pr. 01-01-2018 er frit valg af tv-leverandør, og det på afdelingsmødet 18-09-2017 blev vedtaget at vi forsætter med YouSee, som leverandør gælder følgende.


Du skal som beboer hvis du ønsker at fravælger YouSee henvende dig til VIBO enten på telefon 3342000 eller Mail, vibo@vibo.dk, herefter er det også dig selv som finder ud af hvilken TV udbyder du vælger, men skal være opmærksom på at antennebidrag skal du stadig betale, da dette går til driften af vores antenneanlæg.


Internet og Telefoni.


I hver eneste lejlighed sidder der et stik med 2 udgange. Et stik (Det røde) til telefoni hos Bolig:Net og et stik (Det sorte) til Internet hos Bolig:Net. Det røde stik til telefoni er ikke i brug længere, man kan dog forsat få telefon gennem udbyder, se afsnittet Telefoni. Det er Bolig:Net der er Internet og telefoni udbyder hos os.


Det er naturligvis frivilligt om man vil bruge Bolig:Nets tilbud, og hvis man ønsker en anden udbyder, vælger man bare det, men kan så ikke bruge de 2 stik, der er installeret af Bolig:Net.Internet.


Hvis man ønsker at Bolig:Net skal levere Internet kan man blot sætte et Lan (netværkskabel) stik i det Sorte stik, så vil man blive guidet videre til tilmelding af Internet, når man taster siden: start.bolignet.dk, via sin internet browser. Man har mulighed for at have 5 enheder direkte koblet på, typisk vælger man at sætte et router foran (hvis man ønsker trådløs adgang for sine enheder og typisk 4 kablede forbindelser), bemærk at routers mac-adresse skal tastes direkte via computer på bolignets portal (start.bolignet.dk). Læs din routers vejledning ellers kontakt Bolignet ( bemærk de kan kun hjælpe med deres egne routere) alternativt kan bestyrelsen i begrænset omfang hjælpe via mailen sbf1@sbf1.dk.


Se mere om Bolig:Nets Internet på følgende link:  bolignet internet


Prisen er:


1000 MB Download / 1000 MB Upload koster kr.120.00 inkl. moms. pr.måned.


Det koster kr. 250.00. i oprettelsesgebyr inkl.moms.


Forretningsforholdet er udelukkende mellem beboeren og Bolig:Net og helt uden ansvar for boligforeningen SBF.Telefoni.


Hvis man ønsker at benytte Bolig:Nets tilbud om telefoni kan du tilmelde dig og se priser på følgende link: bolignet telefoni.